Εφαρμογή Πλοηγός

O Ploigos (ελληνική έκδοση) και Sail-Pilot (αγγλική έκδοση) είναι ένας ψηφιακός Πορτολάνος (Greek Waters Pilot). Η εφαρμογή αφορά όλους τους φίλους της ανοιχτής θάλασσας που αναζητούν χρήσιμες οδηγίες πλοήγησης, συμπληρωματικές ως προς τους ναυτικούς χάρτες, για σημεία ενδιαφέροντος, για τον κατάπλου σε λιμάνια ή άλλα θαλάσσια καταφύγια.

Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να πλοηγηθεί πολύ γρήγορα σε σημεία ενδιαφέροντος και να διαβάσει Ναυτιλιακές Πληροφορίες, Οδηγίες Είσπλου, Αγκυροβολία, Ασφάλεια, Τοπικά Προγνωστικά Καιρού, Άνεμοι, Ρεύματα, Εφοδιασμός, Τοπικές Αρχές, Υγειονομική Περίθαλψη, Επικοινωνία, Κίνδυνοι, Καταφανή Σημεία και άλλες ναυτικές οδηγίες για περιοχές που πρόκειται να επισκεφτεί.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει βιβλιοθήκες ιστιοπλοϊκών περιοχών, οι οποίες διατίθονται ξεχωριστά για τα Ιόνια Νησιά, Δωδεκάνησα, Σποράδες, Μυρτώο Πέλαγος, Βόρειο-Ανατολικό Αιγαίο, Σαρωνικό Κόλπο, Κορινθιακό Κόλπο και Κρήτη, ενώ οι Κυκλάδες θα είναι διαθέσιμες στις αρχές του 2017. Αν σας ενδιαφέρει η ολοκληρωμένη έκδοση με προεγκακατεστημένες όλες τις βιβλιοθήκες μπορείτε να αγοράσετε με έκπτωση τον Ploigos Plus από εδώ. Αφού αγοράσετε την σχετική άδεια, κατεβάστε τον Ploigos Plus ανάλογα με τον τύπο της φορητής συσκευής που διαθέτετε από:

.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει πληροφορίες για περίπου 500 Λιμάνια, 450 Λιμενίσκους, 40 Μαρίνες, 150 Αλιευτικά Καταφύγια, 950 Ακρωτήρια, 500 Νησιά, 1150 Βραχονησίδες, 65 Διαύλους, 250 Ναυτικούς Κινδύνους, 850 Ορμίσκους, 900 Όρμους, 100 Στενά, 150 Φάρους και άλλα πολλά ιδιαίτερα σημεία ναυτικού ενδιαφέροντος.

Για κάθε περιοχή και σημείο ενδιαφέροντος υπάρχει ηλεκτρονικός ναυτικός χάρτης, που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να αντιληφθεί άμεσα τη θέσης του σε σχέση με αυτό, ώστε να μπορέσει να πλοηγηθεί με ασφάλεια. H εφαρμογή περιλαμβάνει σημαντικό αριθμό φωτογραφιών και λεπτομερή σκαριφήματα και αεροφωτογραφίες για τη διάταξη των λιμανιών.

Ο Πλοηγός περιέχει τις πιο πρόσφατες πληροφορίες που συλλέγονται και αναλύονται από στελέχη της HARTIS, κατά τη διάρκεια επιτόπιων ερευνών. περισσότερα…

Η εφαρμογή Πλοηγός που προσφέρει ξεχωριστά τις βιβλιοθήκες των ιστιοπλοϊκών περιοχών είναι διαθέσιμη για λήψη από το Apple Store και το Google Play.